Rólunk

Olyat tegyél amiben okod van hinni, és olyanokkal társulj akikben bízol!

Az életben az a jó, hogy mindig újra lehet kezdeni.

Az állatok szeretete gyerekkoromig nyúlik vissza. Mindig szerettem volna olyan munkát végezni, aminek igazán látom az értelmét. Nagy kört írtam le, amíg végre eljutottam erre az útra.

Több kutyám is volt a múltban, de 2015-ben Bella nevű labrador kutyámmal már az volt a szándékom, hogy segítsek egy akkor 7 éves kislány szorongásán és a kutyáktól való félelmén. A terápiának köszönhetően fél év elteltével már a kislány is jött velem a kutyaiskolába,
ahol mindenféle méretű kutyák között nyugodt és magabiztos maradt. Azóta lovagol is, és az állatok által nagyon sokat fejlődött.

Bella - ez a csupa szeretet és értelem labrador - indított el a számomra oly régóta vágyott úton. 2016-ban
elvégeztem a Habilitációs Okj tanfolyamot Budapesten, majd Bellával egy terápiás tanfolyamot is végig jártunk. Ezt követően 2017-ben beiratkoztam a mozgássérültet segítő kutya kiképző Okj tanfolyamra.

Utóbbit Debrecenben végeztem az Aura segítőkutya alapítvány szervezésében, ahol rengeteg hasznos tudással gazdagítottak.

Amikor találkozik a belső motiváció azzal a hobbival, ami tölt és értelme van, akkor születik meg egy új alkotás. Ez számomra és mások számára az ÉletHíd Segítő kutya alapítvány.

Bízom benne, hogy Baranya megyében és közelében sok olyan embernek tudunk segíteni, akiknek az élete egy segítő kutyával jelentősen megváltozik pozitív irányban - könnyebbé és élhetőbbé válik. Ezenkívül a terápiás kutyák és gazdáik folyamatos képzésével, egyre több intézményben kialakulhat a rendszeres kutyás terápiás foglalkozás.

Keressetek bátran, szívesen segítek.

Viki

Az életben az is jó, hogy mindig van aki elkísér az utadon.

A kutyák szeretete, valamint az a különlegesen nemes cél amiért dolgozunk, megkérdőjelezhetetlen utat mutatott. Itt a helyem! Viki kérésére azonnal igen volt a válasz, és azóta is visz magával a lendület. 

Viki a fronton, én a háttérből tudok segíteni minden érdeklődőnek. Szolgáltatásainkkal, tanfolyamainkkal kapcsolatos kérdéseik, kéréseik esetén, keressenek bizalommal.

Zsuzsa