Események

Segítő Körforgás

Kedves Közösségünk, Kedves Segíteni szerető Emberek!!! Mi is szeretünk segíteni, beletenni a közössÉGbe a munkánkat és a szeretetünket. Kérünk benneteket, hogy segítsünk együtt a Pécsi Down Alapítvány gyermekeinek, hogy idén is tudják táboroztatni őket. Ez a tábor egyhetes, ottalvós program. Erre gyűjtünk! https://fb.watch/q6NHEJb3SP/

A Pécsi Down Alapítvány célja az értelmi fogyatékkal élő, köztük Down szindrómás gyermekek és családjuk támogatása, önálló életvitelük segítése és érdekeik képviselete Baranya megyében. 

 𝐒𝐳ó𝐯𝐚𝐥 𝐦𝐢𝐫𝐨̋𝐥 𝐢𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐬𝐳ó 𝐩𝐨𝐧𝐭𝐨𝐬𝐚𝐧? 
 Az ÉletHíd terápiás kutyusaival állatasszisztált foglalkozásokat tartunk gyerekeknek. Körforgásba mi ezt tesszük bele és ezt ajánljuk fel a Pécsi Down Alapítvány javára! Ti hozzászólásban megjelölitek azt az óvodát/iskolát és csoportot/osztályt, ahova szeretnétek, hogy ellátogassunk és odaírjátok, hogy mekkora összeggel támogatjátok a gyűjtést. A szavazás összesítése után az első 4 legtöbb támogatást kapott csoportot látogatjuk meg. Fontos, hogy tudjátok csak Pécsen és vonzáskörzetében tudjuk teljesíteni a foglalkozásokat!

A Segítő körforgásban mindenki csak nyer, ezért is olyan csodálatos az egész!
𝐓𝐄 𝐀𝐃𝐒𝐙, 𝐌𝐈 𝐀𝐃𝐔𝐍𝐊, Ő𝐊 𝐀𝐃𝐍𝐀𝐊 𝐄́𝐒 𝐀 𝐆𝐘𝐄𝐑𝐄𝐊𝐄𝐊 𝐊𝐀𝐏𝐍𝐀𝐊!Hálásan köszönjük a felajánlásokat minden gyerek nevében is! 

𝐌𝐢𝐭 𝐤𝐞𝐥𝐥 𝐭𝐞𝐧𝐧𝐞𝐭𝐞𝐤, 𝐡𝐚 𝐬𝐳𝐞𝐫𝐞𝐭𝐧𝐞́𝐭𝐞𝐤 𝐞 𝐧𝐞𝐦𝐞𝐬 𝐮̈𝐠𝐲 𝐦𝐞𝐥𝐥𝐞́ 𝐚́𝐥𝐥𝐧𝐢?

Facebook oldalunkon a posztban, minden információt megtalálsz erről! 

 A 𝟒 LEGNAGYOBB ÖSSZEG MAJD TELJES EGÉSZÉBEN A DOWN SZINDRÓMÁS GYEREKEK 1 HETES OTTALVÓS TÁBOROZTATÁSÁRA MEGY!

 ÉletHíd Segítőkutya Alapítvány csapata

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT_"Segítő Körforgás" című poszthoz 

2021. MÁRCIUS 26., PÉNTEK, 16:30-18:00

Állatasszisztált kézműves foglalkozás 4-12 éves gyerekek részére!Újra szeretettel várunk benneteket egy délutáni kreatív foglalkozásra a Bella Tanodába.
Pécs, Siklósi út 22. földszint.

A második foglalkozás témája húsvéti alkotások készítése (nyuszika, tojás, kiscsibe). Környezetbarát és újrahasznosított anyagokat használunk, különböző technikákkal.
Természetesen ezen a foglalkozáson is jelen lesznek a Terápiás kutyusok, akikkel játszani is lehet.
Meglepetéssel is kedveskedünk nektek! 

Akik legutóbb részt vettek már egy ilyen foglalkozáson, azok mindenképp hozzák magukkal a pontgyűjtő kártyát, amit kaptak.
A foglalkozást @Tálos Tamara tartja, aki a @Cserkesz művészeti oldalon mutatja meg kreativitását kétgyerekes anyukaként.

A foglalkozás ára: 4000 Ft/ gyermek.
Jelentkezni, helyet foglalni a Bella Tanoda üzenet oldalán van lehetőség! 

Tipp: Amennyiben a szülők szeretnének ottmaradni a foglalkozáson, természetesen van rá lehetőség. Viszont a létszámstop miatt célszerűbb lenne, ha hoznák, majd vinnék a gyerekeket.

Az előző esemény fantasztikus hangulatát most is garantáljuk! Várunk benneteket nagy szeretettel. 

BELLA NYÁRI TÁBOR 2022

Idén is lesz Bella Tábor III.! 

 Szeretnél 5 napos kutyás tábort nyerni? Ajándékok és kedvezmények is várnak, tudj meg többet, olvasd el a részleteket a poszt végén! 

 Mitől különleges a mi táborunk? Amellett, hogy mind az 5 napot a szabadban, friss levegőn, nagyon jó közösségben és fejlesztő pedagógusok felügyelete alatt töltik a gyerekek, a legmenőbb, hogy végig szakképzett terápiás kutyák és apró kis tapsifüles nyuszikkal játszhatnak, hancúrozhatnak. A kutyusokkal együtt:- sorversenyeket és izgalmas kincskereséseket szervezünk - jó nagyokat kirándulunk a napraforgók földjére - megtanuljuk, hogyan kell felelősségteljesen bánni és kommunikálni az állatokkal - heverészünk szénabálákon - hintázunk függőágyban - kézműveskedünk agyaggal, gyöngyökkel, fonalakkal - zenélünk, táncolunk, énekelünk - dinnyét, almát, barackot eszünk, amennyi csak belénk fér - és még bármit csinálhatunk, amihez csak kedvünk van.

 Az 5 napos tábor ára 42.000 Ft, mely tartalmazza a gyerekek napi 3 étkezését (reggeli, ebéd, uzsonna), a szakképzett terápiás kutyák és a fejlesztő pedagógusok jelenlétét, a kézműves eszközöket és a végtelen jókedvet.  

Helyszín: 7763, Szemely, Dubrava dűlő 661. (Az ÉletHíd Segítő Kutya Alapítvány székhelye) 

Testvérek számára 10% kedvezményt biztosítunk! Facebook oldalunkon MEGLEPETÉSSEL, AJÁNDÉKKAL is készültünk a számotokra!!!!! 
Ennek a posztnak a megosztói között 3 szerencsés nyertest fogunk sorsolni, az ajándékaink pedig a következők:
 1 fő számára egy 5 napos INGYENES tábor
1 fő számára egy 5 napos tábor árából 50% kedvezmény
1 fő számára egy 5 napos tábor árából 25% kedvezmény
A nyertesek természetesen megválaszthatják, mely tábori héten szeretnék beváltani az ajándékukat.
Játék kezdete: 2022. 02. 22. Sorsolás: 2022.06.06. 20:00 óra.
Jelentkezni és informálódni emailben lehet az elethid@segitokutyak.hu címen vagy a 0620/9408300 telefonszámon. Várunk mindenkit szeretettel idén is!
 Bella csapat

2021. FEBRUÁR 26., PÉNTEK, 15:00 

Állatasszisztált kézműves foglalkozás 4-12 éves gyerekek részére!

Szeretettel várunk benneteket egy délutáni kreatív foglalkozásra a Bella Tanodába. Pécs, Siklósi út 22. földszint.
Az első foglalkozás témája farsangi álarcok készítése, környezetbarát és újrahasznosított anyagokkal.
Természetesen ezen a foglalkozáson is jelen lesznek a Terápiás kutyusok, akikkel játszani is lehet.
A foglalkozást @Tálos Tamara tartja, aki a @Cserkesz művészeti oldalon mutatja meg kreativitását kétgyerekes anyukaként.
Meglepetéssel is kedveskedünk nektek!

A foglalkozás ára: 2000 Ft/ gyermek

Tipp: Amennyiben a szülők szeretnének ottmaradni a foglalkozáson, természetesen van rá lehetőség. Viszont a létszámstop miatt célszerűbb lenne, ha hoznák, majd vinnék a gyerekeket.

Jelentkezni, helyet foglalni a Bella Tanoda üzenet oldalán van lehetőség! Mi nagyon várjuk ezt a napot, reméljük sokatokkal találkozunk!  

Állatasszisztált terápiás kutyavezető tanfolyam 

Terápiás Kutyavezető Tanfolyam folyamatos indulással

Helyszín: Pécs

Tanfolyam várható kezdete: mindig a teljes létszám elérésekor, folyamatosan.

Jelentkezéseket az alábbi linken található jelentkezési lap kitöltésével tudunk elfogadni. A csoportba sorolás, a jelentkezések sorrendjében történik.


Nyílt nap

2018.09.08 

Kezdés időpontja 17.45 h

Helyszín: Pécs, Északmegyer dűlő 6.

Az eseményre minden olyan kutya-gazda párost várunk szeretettel, aki szeretné megtudni, hogy kutyája alkalmas lenne-e akár a mostani, akár a közeljövőben induló Állatasszisztált Terápiás Kutyavezető tanfolyamon való részvételre.