Események

2021. MÁRCIUS 26., PÉNTEK, 16:30-18:00

Állatasszisztált kézműves foglalkozás 4-12 éves gyerekek részére!Újra szeretettel várunk benneteket egy délutáni kreatív foglalkozásra a Bella Tanodába.
Pécs, Siklósi út 22. földszint.

A második foglalkozás témája húsvéti alkotások készítése (nyuszika, tojás, kiscsibe). Környezetbarát és újrahasznosított anyagokat használunk, különböző technikákkal.
Természetesen ezen a foglalkozáson is jelen lesznek a Terápiás kutyusok, akikkel játszani is lehet.
Meglepetéssel is kedveskedünk nektek! 

Akik legutóbb részt vettek már egy ilyen foglalkozáson, azok mindenképp hozzák magukkal a pontgyűjtő kártyát, amit kaptak.
A foglalkozást @Tálos Tamara tartja, aki a @Cserkesz művészeti oldalon mutatja meg kreativitását kétgyerekes anyukaként.

A foglalkozás ára: 4000 Ft/ gyermek.
Jelentkezni, helyet foglalni a Bella Tanoda üzenet oldalán van lehetőség! 

Tipp: Amennyiben a szülők szeretnének ottmaradni a foglalkozáson, természetesen van rá lehetőség. Viszont a létszámstop miatt célszerűbb lenne, ha hoznák, majd vinnék a gyerekeket.

Az előző esemény fantasztikus hangulatát most is garantáljuk! Várunk benneteket nagy szeretettel. 

BELLA NYÁRI TÁBOR 2022

Idén is lesz Bella Tábor III.! 

 Szeretnél 5 napos kutyás tábort nyerni? Ajándékok és kedvezmények is várnak, tudj meg többet, olvasd el a részleteket a poszt végén! 

 Mitől különleges a mi táborunk? Amellett, hogy mind az 5 napot a szabadban, friss levegőn, nagyon jó közösségben és fejlesztő pedagógusok felügyelete alatt töltik a gyerekek, a legmenőbb, hogy végig szakképzett terápiás kutyák és apró kis tapsifüles nyuszikkal játszhatnak, hancúrozhatnak. A kutyusokkal együtt:- sorversenyeket és izgalmas kincskereséseket szervezünk - jó nagyokat kirándulunk a napraforgók földjére - megtanuljuk, hogyan kell felelősségteljesen bánni és kommunikálni az állatokkal - heverészünk szénabálákon - hintázunk függőágyban - kézműveskedünk agyaggal, gyöngyökkel, fonalakkal - zenélünk, táncolunk, énekelünk - dinnyét, almát, barackot eszünk, amennyi csak belénk fér - és még bármit csinálhatunk, amihez csak kedvünk van.

 Az 5 napos tábor ára 42.000 Ft, mely tartalmazza a gyerekek napi 3 étkezését (reggeli, ebéd, uzsonna), a szakképzett terápiás kutyák és a fejlesztő pedagógusok jelenlétét, a kézműves eszközöket és a végtelen jókedvet.  

Helyszín: 7763, Szemely, Dubrava dűlő 661. (Az ÉletHíd Segítő Kutya Alapítvány székhelye) 

Testvérek számára 10% kedvezményt biztosítunk! Facebook oldalunkon MEGLEPETÉSSEL, AJÁNDÉKKAL is készültünk a számotokra!!!!! 
Ennek a posztnak a megosztói között 3 szerencsés nyertest fogunk sorsolni, az ajándékaink pedig a következők:
 1 fő számára egy 5 napos INGYENES tábor
1 fő számára egy 5 napos tábor árából 50% kedvezmény
1 fő számára egy 5 napos tábor árából 25% kedvezmény
A nyertesek természetesen megválaszthatják, mely tábori héten szeretnék beváltani az ajándékukat.
Játék kezdete: 2022. 02. 22. Sorsolás: 2022.06.06. 20:00 óra.
Jelentkezni és informálódni emailben lehet az elethid@segitokutyak.hu címen vagy a 0620/9408300 telefonszámon. Várunk mindenkit szeretettel idén is!
 Bella csapat

2021. FEBRUÁR 26., PÉNTEK, 15:00 

Állatasszisztált kézműves foglalkozás 4-12 éves gyerekek részére!

Szeretettel várunk benneteket egy délutáni kreatív foglalkozásra a Bella Tanodába. Pécs, Siklósi út 22. földszint.
Az első foglalkozás témája farsangi álarcok készítése, környezetbarát és újrahasznosított anyagokkal.
Természetesen ezen a foglalkozáson is jelen lesznek a Terápiás kutyusok, akikkel játszani is lehet.
A foglalkozást @Tálos Tamara tartja, aki a @Cserkesz művészeti oldalon mutatja meg kreativitását kétgyerekes anyukaként.
Meglepetéssel is kedveskedünk nektek!

A foglalkozás ára: 2000 Ft/ gyermek

Tipp: Amennyiben a szülők szeretnének ottmaradni a foglalkozáson, természetesen van rá lehetőség. Viszont a létszámstop miatt célszerűbb lenne, ha hoznák, majd vinnék a gyerekeket.

Jelentkezni, helyet foglalni a Bella Tanoda üzenet oldalán van lehetőség! Mi nagyon várjuk ezt a napot, reméljük sokatokkal találkozunk!  

Állatasszisztált terápiás kutyavezető tanfolyam 

Terápiás Kutyavezető Tanfolyam folyamatos indulással

Helyszín: Pécs

Tanfolyam várható kezdete: mindig a teljes létszám elérésekor, folyamatosan.

Jelentkezéseket az alábbi linken található jelentkezési lap kitöltésével tudunk elfogadni. A csoportba sorolás, a jelentkezések sorrendjében történik.


Nyílt nap

2018.09.08 

Kezdés időpontja 17.45 h

Helyszín: Pécs, Északmegyer dűlő 6.

Az eseményre minden olyan kutya-gazda párost várunk szeretettel, aki szeretné megtudni, hogy kutyája alkalmas lenne-e akár a mostani, akár a közeljövőben induló Állatasszisztált Terápiás Kutyavezető tanfolyamon való részvételre.