PROGRAMOK

                          PROGRAMOK

FOLYAMATBAN LÉVŐ PROGRAMJAINKBA BE LEHET KAPCSOLÓDNI

FELHÍVÁS

𝑲𝒆𝒅𝒗𝒆𝒔 𝑺𝒛𝒖̈𝒍𝒐̋𝒌! A 2022/ 2023 tanévben 𝟏𝟓 𝐚𝐥𝐤𝐚𝐥𝐨𝐦𝐦𝐚𝐥 𝐚́𝐥𝐥𝐚𝐭𝐚𝐬𝐬𝐳𝐢𝐬𝐳𝐭𝐚́𝐥𝐭 𝐆𝐘𝐄𝐑𝐌𝐄𝐊𝐅𝐄𝐋𝐔̈𝐆𝐘𝐄𝐋𝐄𝐓𝐄𝐓 𝐁𝐈𝐙𝐓𝐎𝐒𝐈́𝐓𝐔𝐍𝐊 a szülők tehermentesítése érdekében. Célunk az, hogy a szülők biztonságban tudhassák a gyermekeiket, amíg ők a dolgukat intézik. Ezen felül gyógypedagógus és a terápiás kutyák biztosítják a szakmai -és minőségi közösségi időt. A terápiás kutyák jelenléte és a velük való kapcsolatteremtés erősíti a gyerekek szociális készségét. Szorongást oldó hatással bírnak, a velük való tevékenység során fejlődik a gyermekek kis -és nagymozgása, a kognitív készségek, a beszédértés és beszéd produkció. Ennek segítségével kialakul a megfelelő kapcsolódás a kortársakkal és az állatokkal, illetve mindezek mellett velünk megtanulják a gyerekek a felelős állattartás alapjait is. 

 𝐀 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐛𝐚𝐧 𝐫𝐞́𝐬𝐳𝐭 𝐯𝐞𝐡𝐞𝐭𝐧𝐞𝐤 𝐒𝐍𝐈 -𝐬 𝐯𝐚𝐠𝐲 𝐞𝐠𝐲𝐞́𝐛 𝐟𝐨𝐠𝐲𝐚𝐭𝐞́𝐤𝐨𝐬𝐬𝐚́𝐠𝐠𝐚𝐥 𝐞́𝐥𝐨̋ 𝐠𝐲𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐞𝐤, 𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭𝐯𝐞 𝐭𝐢𝐩𝐢𝐤𝐮𝐬 𝐟𝐞𝐣𝐥𝐨̋𝐝𝐞́𝐬𝐮̋ 𝐠𝐲𝐞𝐫𝐦𝐞𝐤𝐞𝐤 𝐢𝐬!
Olyan szülők jelentkezését várjuk, akik rendszeresen vagy alkalmanként igénybe vennék ezt a nagyszerű, segítő szolgáltatást, amin minden alkalommal szakképzett gyógypedagógusok/ pedagógusok és terápiás kutyák vesznek részt.
𝐓𝐞𝐫𝐯𝐞𝐳𝐞𝐭𝐭 𝐢𝐝𝐨̋𝐩𝐨𝐧𝐭𝐨𝐤: 2022 szeptembertől - 2023 májusig havonta 1-2 alkalommal 16:00 - 18:00 óra között.
𝐓𝐞𝐫𝐯𝐞𝐳𝐞𝐭𝐭 𝐧𝐚𝐩: csütörtök 𝐓𝐞𝐫𝐯𝐞𝐳𝐞𝐭𝐭 𝐡𝐞𝐥𝐲𝐬𝐳𝐢́𝐧: Pécs
A részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött. Kérjük önöket, hogy amennyiben felkeltette érdeklődésüket ez a lehetőség 2022. 09. 10.-ig jelezzék nekünk SZULO2022@gmail.com e-mail címre a részvételi szándékot. A tárgy rovatba kérjük beírni: Szülő2022
A jelentkezőknek válaszüzenetben elküldjük a további részleteket és a jelentkezési lapot.